maanantai 20. kesäkuuta 2011

Toisenlainen viikonloppu

Edellisessä tekstissäni päivittelin kiirettä ja sitä vielä viime viikko olikin. Kroppa päätti sanoa itsensä irti. Perjantai-aamuna heräsin viiltävään niska-yläselkäkipuun ja kieputin itseni vähemmän ketterästi sängystä ylös. Tai tarkemmin sanottuna alas, koska jalkeille oli noustava lattian kautta. Ulkoilmalenkki- ja kuntosalijumppa saivat paikat vetreytymään sen verran, että tunsin itseni jälleen liikunta- ja työkykyiseksi. Menin eteenpäin myös sen voimalla, että edessä oli vapaa ja erilainen vkonloppu.
Osallistuin la-su rummunpunontakurssille Sysmän Aurinkoniemessä. Aurinkoniemi on tunnelmallinen Bed&Breakfast-paikka, jossa on kesäkahvila ja erilaista kurssitarjontaa. Paikan omistaa Rakkausvalmentaja Arja Pulkka ja valmennettua tai ei, rakkautta on saatavilla Aurinkoniemen joka sopessa, viimeistä nurkkaa ja notkelmaa myöten.
La-aamuna sain siis sukeltaa noihin lämpimiin energioihin ja aloittaa rummun työstämisen hyvässä seurassa, ammattilais-ohjaajan Taru Rajavuoren opastuksessa. Materiaaleinamme käytimme poronnahkaa, puuta, luonnonvärejä, villaa jne. Päivät kuluivat intensiivisesti rumpua tehdessä ja pienet tauot nautimme Arjan tarjoamasta täysihoidosta.
Täytyy sanoa, että pienenkin loman tehokkuuden saa venytettyä huikeisiin mittoihin kun a) poistuu kotoa, b) tekee jotain täysin tavallisesta poikkeavaa, ja c)unohtaa puhelimen ja tietokoneen. Sunnuntaina kotiin palatessani olin onnellinen rummunomistaja ja -valmistaja, olin tavannut uusia, mukavia ihmisiä ja olin levännyt.
Tämä pvä Putiikilla onkin mennyt leppoisasti, taitaa se kiirehuippukin olla jo ylitetty.
Tässä linkki rummunpunontakurssille, jos jotakuta kiinnostaa. Suosittelen! http://www.aurinkoniemi.fi/63

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti