keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kiireinen kesäkuu

Oi ihana, ja kiireinen, kesäkuu. Ihan jo taivaankappaleiden liikkeet lupasivat hektistä kuukautta, joka vaatii keskittymään työskentelyyn parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Nyt puolessa välissä kuukautta putiikinpitäjä uskoo olevansa oikeassa aikataulussa ja päättää vetää täydellä höyryllä loppuun asti.

On projektia: Ensimmäiset oman malliston mekot tulevat putiikkiin elokuussa. On suunniteltu, on kaavoitettu, on tilattu kankaita, on tehty mallikappaleita,  on vaihdettu kankaita, on korjattu kaavoja, on tilattu pesulappuja, on suljettu nettikauppa, on haettu uudesta tarjoukset, on aloitettu uuden nettikaupan tekeminen. On tehty sitä sekä tätä ja siinä sivussa oltu päivittäin Putiikilla myymässä ja pyöritetty normaalia arkea. Projektit ovat alkaneet jo kuukausia sitten, mutta vanhana kunnon viimetingan visertäjänä loppukirin kiristys pakko tehdä.

Kaipaanko nyt papukaijan merkkiä? No enpä kuitenkaan. Rakastan tätä hommaa. Siinä missä sanotaan, että ihminen on sitä mitä se syö, voidaan yhtä hyvin todeta että ihminen on sitä mitä se pukee. Ja voi, minä puen niin mielelläni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti