perjantai 2. lokakuuta 2015

Bella Ballou

MariMarin valikoimasta löytyvät tanskalaiset Bella Balloun huivit ovat kerrassaan ihastuttavia, ihania
ylellisyysasioita, jotkat toimivat niin arjessa kuin juhlassakin. Tässä hieman lisää Bella Ballousta ja sen taustoista.


Bella Ballon perustivat Charlotte Fog Qvotrup & Tina Steentoft  vuonna 2008. Perustajat olivat työskennelleet luovalla alalla aiemminkin ja asuttuaan Kiinassa muutaman vuoden ajan, he kiinnostuivat erityisesti silkin kehräämisestä.

Hyvin pian, jaetun innostuksen eteenpäin ajamina he loivat yksilöllisen, persoonallisen ja eksklusiivisen huivimalliston, kohdistettuna kaikenikäisille naisille. Huivien erityisyys korostaa kauniisti myös käyttäjän omaa tyyliä ja persoonallisuutta.Kiinan vuosien jälkeen inspiraatiota ja innostusta tekemiseen ovat tuoneet jokapäiväiset, pienet elämän ihanat asiat, lähiympäristö sekä matkustelun tarjoamat erilaiset kulttuurit ja virikkeet.Huiveja voidaan käyttää eri tavoin. Ne voivat alleviivata tyyliä tai luoda sen kokonaan. Niillä saa maustetta asuun ja ne antavat lämpöä kylmään päivään. Ne ovat taidetta ylläsi.


Bella Balloun tuotteet perustuvat juuri taiteellisuuteen ja designiin. Huivien printtien aiheet ovat uniikkeja ja ne toteutetaan yhteistyössä tanskalaisten taiteilijoiden ja designereiden kanssa. 

Bella Ballou haluaa tarjota parasta ja siksi materiaalitkin ovat aina laadukkaita luonnonkuituja, eli villaa, silkkiä, puuvillaa, kasmiria, modaalia ja viskoosia.

Huivit painetaan käsityönä ja  yksitellen. Silkkihuivien reunat ommellaan käsin.

Huivit tehdään eettisesti kestävissä ja valvoitussa olosuhteissa käsityönä Kiinassa, Mongoliassa ja Intiassa. Perustajat vierailevat säännöllisesti tuotantopaikoillaan.

Asiakkaan ostama huivi paketoidaan aina Bella Balloun design-pakkauksiin. Näin ollen tuote on on suoraan valmis annettavaksi vaikka lahjaksi.Bella Ballon missio on luoda kauneutta ja onnellisuutta. Perustajakaksikko näkee, että kauneus kasvattaa onnellisuutta, ja heidän huivinsa toimivat oivallisina onnellisuuden rakennusaineina, kaiken ikäisille naisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti