sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Photoshoot

Edellisestä kirjoituksesta on vierähtänyt tovi! Tänään tähän päätin kuitenkin ryhtyä, koska takana on jälleen inspiroiva ja miellyttävä työpäivä, nimittäin KUVAUSPÄIVÄ!

Syksystä 2014 alkaen olen jälleen vahvemmin työstänyt omaa mallistoani, MariMari Collectionia. Keväällä 2015 kuvattiin syksyn ja kevään aikana syntyneitä uutuuksia, kuvaajana tuolloin toimi Nina Rinne ja mallina oli Mercedes Harris. Itse toimin kuvausjärjestelijänä, ja se olikin oikein mieluisa toimenkuva, kaikenlainen visuaalinen lavastaminen kun on kovin hauskaa. Mallin hiusmuotoilijana ja meikkaajana toimi MariMarin mallien luottokaunistaja, aina niin taitava ja osaava Kati Mouhu.


Em. Kevät-kesä-malliston kuvat kuvattiin Lahdessa,  MariMari-Putiikin takapihalla, upeiden, vanhojen rakennusten seinustoilla. Tässä kuvassa Mercedeksen yllä Beehive-mekko.


Kevät sitten meni ja kesäkin. Elokuussa ymmärsin, että on aika kuvata taas. Syyskuussa päästiin tuumasta toimeen: Tällä kertaa tartuin kameraan itse ja mallina oli Linnea Taivasmaa. Mouhun Kati oli tässä välissä jo ehtinyt perustaa uuden, ekologisen salongin, Savon Ekon, joten mallin kanssa marssimme kuvausaamuna tuohon kauneuden tyyssijaan. Siellä Linnealle loihdittiin näyttävä city-ballerina-look.


Sillä aikaa kun Kati teki taikojaan ja Linnea sulautui mallin rooliinsa, minä tein making of-kuvasarjaa ja verryttelin vanhaa kunnon Olympustani, joka jo muutaman kerran on herännyt kuolleista -tai enemmänkin koomasta- ja on palvellut alati uskollisesti kaikilla kuvauskeikoilla.


Making of-kuvasarja löytyy MariMarin Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/MariMari-Putiikki-263190340387/timeline/ ja MariMarin Instagram-tililtä https://instagram.com/marimari_fi/

Kun Linnea oli kuvausvalmis, siirryimme Savon Ekosta MariMari-Putiikille. Olin päättänyt, että uudet kuvaukset tehdään emoaluksessa, koska halusin tallentaa kuviksi myös liiketilan kauniit sisäpuitteet.

Ja kaikki lähti käyntiin kerrassaan hyvin: Olympus kehräsi, Linnea poseerasi ja minä taivuttelin itseäni mitä mielikuvituksellisimpiin asentoihin, kun hain oikeita kuvakulmia. Syyskuun aurinko ilahdutti meitä läsnäolollaan ja antoi ihanaa luonnonvaloa kuviin mukaan.


Mutta nyt olen salaperäinen ja lopetan tältä erää tähän. Kuvia on 400 ja vähän päälle, joten tulen viettämään niiden kanssa muutaman intensiivisen hetken ennen julkaisua. Sitten kun tuo suuri päivä koittaa, jatkuu tarina myös täällä blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti