torstai 17. marraskuuta 2011

Etappeja

Kello on 17.47 ja sain juuri MariMarin uudet nettisivut päivitettyä, valmiiksi. Olo on kuin Iisakin kirkkoa rakentaneella, koska kaikkine projekteineen tähän meni, no, kauan.
Olen viimeksi päivittänyt blogia juhannuksena, mutta tuntuu siltä, kuin se olisi ollut eilen. Alankin yhä vankemmin uskoa siihen, että aika käsitteenä on oikeastaan aina nyt. Sitä ei lasketa menneestä tai tulevasta, vaan se todellakin on nyt.

Mutta kun nyt on kerran nyt, niin nyt on aihetta hehkutella: Oma mallistoni Seven Sisters on ollut myynnissä syyskuusta alkaen ja nyt malliston tueksi ovat nousseet nettisivut ja -kauppa.
Oman, ekologisen ja kotimaisen mallistoni lisäksi nettikaupassa myydään uniikkeja M.E.O:n nahkalaukkuja ja -asusteita sekä Kokopellin kivikoruja. Kummatkin suomalaisia.

Muita putiikkini tuotteita päivitän edelleen satunnaisesti Facebookiin ja myös niitä on mahdollista tilata/varata sähköpostitse, vaikka ne eivät verkkokaupassa olekaan. Parhaimman katsauksen tuotevalikoimaan saa luonnollisesti tulemalla tänne paikan päälle, Hämeenkadulle, Lahteen.

Nyt on yksi etappi tässä ja seuraavia hahmottaessa toivotan teille loistavaa päivää! Taidan jopa kirjoitella taas blogiakin useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti